-
۲۲ خرداد ۹۷ ، ۱۴:۴۳ اخبار تکنولوژی ۰ نظر
در چند سال اخیر، دنیای کامپیوتر شخصی با رکود همراه بوده است؛ اما به لطف نوآوریهای اینتل، AMD و کوالکام، شاهد پیشرفتهای چشمگیری در این زمینه هستیم.
رایانههای شخصی در سالهای اخیر ارزانتر، قابلاعتمادتر و تا حدی سریعتر شدهاند؛ اما نمیتوان این حوزه را دنیایی پرهیجان توصیف کرد. مشکل این است که تولیدکنندگان وعدههای بزرگی به کاربران میدهند؛ ولی در اغلب موارد، بین این وعدهها و آنچه در واقعیت رخ میدهد فرسنگها فاصله است.
اما به نظر میرسد اکنون فاصلهی وعدهها و واقعیت رو به کم شدن گذاشته است. در ماهها، هفتهها و روزهای گذشته، شاهد عرضهی رایانههایی بودیم که از پردازندههای بهکاررفته در گوشی هوشمند استفاده میکنند؛ جالبتر اینکه باتری چنین رایانههایی میتواند یک روز کامل دوام بیاورد. از سوی دیگر، AMD نیز هیولای ۳۲ هستهای خود را روانهی بازار خواهد کرد و پردازندهی گرافیکی مبتنی بر لیتوگرافی ۷ نانومتری را هم به نمایش گذاشته است. سیر پیشرفتهای هیجانانگیز بر دنیای گوشیهای هوشمند نیز تأثیر گذاشته است؛ بهطوری که در جریان نمایشگاه کامپیوتکس شاهد استفاده از سیستم خنککنندهی بخار در گوشی گیمینگ ایسوس بودیم.
در جریان نمایشگاه کامپیوتکس تایوان با نوآوریهای مختلفی آشنا شدیم که ممکن است در دستگاههای مورد استفادهی ما به کار گرفته شوند. در عین حال، باید به خاطر بسپاریم که برخی از این نوآوریها نه در کوتاهمدت، بلکه پس از انجام بررسیهای لازم و آمادهسازی، به ابزارهای مصرفی راه پیدا میکنند. برخی از ایدهها و محصولات به نمایش گذاشتهشده نیز ممکن است هیچگاه به نمونهی تجاری تبدیل نشوند؛ چرا که تمامی این فناوریها الزاما مورد نیاز اکثریت کاربران نخواهند بود. اما اگر از صبر کردن برای فرارسیدنِ آیندهای شگفتانگیز خسته شدهاید؛ این نوید را به شما میدهیم که سکانداران دنیای فناوری تصمیم گرفتهاند سریعتر از گذشته حرکت کنند تا زودتر به مقصد نهایی برسیم.
قدرت بیشتر
بهتر است کار را از زمان حال و آیندهی نزدیک شروع کنیم و پس از آن نگاهی به آیندهی دور داشته باشیم. سالها است که کوالکام لقب پادشاه دنیای پردازنده را یدک میکشد و اکثر دستگاههای اندرویدی از پردازندههای ساخت این شرکت استفاده میکنند. اما از دسامبر سال گذشته، این شرکت وارد دنیای کامپیوتر ویندوزی هم شده است. این کار موجب نزدیک شدن دنیای کامپیوتر شخصی و ابزارهای قابل حمل خواهد شد؛ کاری که گوگل از مدتها پیش با کرومبوکهایش در پی انجام آن بوده است. وعدهی مایکروسافت و کوالکام در زمان معرفی اولین رایانههای ویندوزی، ارائهی ابزاری بود که میتواند جهت تولید محتوا مورد استفاده قرار گیرد؛ اما از نظر ویژگیهای ارتباطی و عمرباتری شبیه به گوشیهای هوشمند خواهد بود.
منبع: Zoomit
۱۹۹ کامبیز زمانی
طبقه بندی موضوعی
- اخبار تکنولوژی (۲۱)
آخرين عناوين
- سامسونگ پتنت ۶ بریدگی نمایشگر را ثبت کرد
- این ساعت ۲۵۰۰۰ دلاری تنها با بیتکوین قابل خریداری است
- اچ تی سی با تمرکز روی گوشی میانرده در سال ۲۰۱۹ تغییر استراتژی میدهد
- رکود در راه است؛ بازار خودرو دیگر کشش افزایش قیمت را ندارد
- پرفروش ترین کالاهای دنیای تکنولوژی در قلب شیائومی سیتی
- بازنگری در آزمایش گربه شرودینگر: چالشی برای مکانیک کوانتومی
- بی ام و BMW X5 M با تیونینگ اتوداینامیکس معرفی شد
- گوگل از تازه ترین کلید امنیتی فیزیکی خود برای کاربران سازمانی رونمایی کرد
- طراحی می میکس 3 در نسخه جدید رابط کاربری MIUI فاش شد
- Surface Go مایکروسافت معرفی شد
آرشيو
- آذر ۱۳۹۷ (۳)
- مهر ۱۳۹۷ (۳)
- مرداد ۱۳۹۷ (۳)
- تیر ۱۳۹۷ (۳)
- خرداد ۱۳۹۷ (۵)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۵)